Cautare

554 de rezultate pentru "bijuterii haioase" (4.29 secunde)
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus:
Oscar Edelstein a participat recent las targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
bijuterii din cristale precum colier din coral, colier din perle de cultura, colier din morganit, rodonit si aquamarin - la 150 RON, colier din cuart roz si cuart fumuriu - la 80 RON, pandante din rubin inzoisit, colier din ochi de soim gri cu cuart cherry.
"Am venit la MTR cu ceramica pictata, casete pictate din lemn, cani, sfesnice pictate, tartacute pictate - la 20 RON, cu elemente din Cucuteni si din arta populara, casete pentru bijuterii in stil sasesc, la 20 RON, 30 RON si 40 RON, vase pictate - la 25 RON, 40 RON si 95 RON (un ou mare, pictat), ceainice si doua cani pictate - la 90 RON", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
Catalina Marinescu este foarte creativa in ce priveste confectionarea de bijuterii hand-made. La standul ei, de la targul de la MTR, gasiti si:
La standul lui vizitatorii au gasit bijuterii superbe create de el si de sotia sa, tot geolog, precum cercei din heliotrop, aventurin, jasp Picasso, mookait, obsidian, ametist, agat de Botswana si malachit, dar si bratari din onix, carneol, opal comun, perle, aventurin, aragonit galben, heliotrop, aventurin orange.
sticle mici pictate - la 10 RON, cani pictate cu zodii - la 15 RON, casete de bijuterii pictate - la 25 - 30 RON, semne de carte - 10 RON, magneti cu motive traditionale - 10 RON, pahare de sticla pictate - 15 RON si suporturi de lumanari - 12 RON.
- doua lampadare de masa, cu bronz - la 250 RON (ambele) - ladite de zestre - la 400 RON - cufar pictat - la 450 RON - vase mari din lemn - la 150 RON - caseta de bijuterii pictata - la 30 RON Pe Dorin Marcu il gasiti la toate targurile organizate in curtea Muzeului Taranului Roman, de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00.
ii - la 80 RON, 120 RON si 150 RON, veste din lana - la 150 RON, fuste din lana - la 90 RON si 100 RON, veste din lana - la 120 RON, bijuterii din swarovski - la 15 RON, 80 RON si 100 RON, cercei din fimo - la 5 RON, linguri cu personaje din desene animate - la 15 RON, suporturi decorative din lut - intre 8 - 25 RON, esarfe din vascoza - la 5 RON, cani - la 20 RON si coliere din sticla de murano - la 25 RON.
Pentru iubitorii de bijuterii, puteti gasi tot aici si pandante din agat si ametist - la 10 - 20 RON si ingeri mici, tot pandante, din ametist, cuart roz si cuart.
Marijuana mai are o fata, care este insa crescuta de tatal ei, la care si locuieste, si pe care aceasta o vede destul de rar. Fosta artista isi castiga in prezent existenta dintr-o afacere cu bijuterii, care insa nu merge prea bine.
Sambata 20 februarie, ora 11:00 Muzeul Municipal Calarasi deschide anul expozitional 2016, cu o expozitie deosebita.
google-analytics.com